Novým trenérem Tottenhamu bude podle médií Conte, má nahradit odvolaného Nuna

Trenér Nuno Espirito Santo po čtyřech měsících končí na lavičce Tottenhamu, klub po nepovedeném začátku sezony oznámil, že s Portugalcem ukončil kontrakt. Podle médií by se novým koučem Londýňanů měl stát Ital Antonio Conte, který je po konci v Interu Milán bez angažmá.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér Antonio Conte

Trenér Antonio Conte | Zdroj: Reuters

Nuna jmenoval Tottenham hlavním trenérem v červenci. Stalo se tak po dlouhém hledání ideální náhrady za Portugalce Josého Mourinha, se kterým se klub rozloučil v dubnu. Mourinhův krajan však nebyl schopen naplnit očekávání vedení, Spurs v prvních deseti kolech pětkrát prohráli a v tabulce jsou na osmém místě.

Premier League: Souboj trápících se gigantů vyhrál Manchester United, favorité na titul ztratili body

Číst článek

Fanouškům se navíc nelíbil herní projev týmu, který je ve statistikách vstřelených branek a vypracovaných šancí jedním z nejhorších v soutěži.

Podle Sky Italia už „Kohouti“ vybrali Nunova nástupce, kterým by měl být italský trenér Antonio Conte. S bývalým trenérem Juventusu, Interu Milán či městksého rivala Chelsea již klub podle médií vede v Londýně pokročilá jednání o smlouvě, kterou by s Ital Tottenhamu upsal do června roku 2023.

Conte naposledy vedl Inter Milán, se kterým loni dosáhl na italský titul. Domácí trofej se mu podařilo v minulosti vyhrát i s Chelsea a Juventusem, v letech 2014 až 2016 také vedl italský národní tým. Dvaapadesátiletého Itala provází pověst takticky vyspělého, ale emotivního trenéra. Jeho poslední dvě klubová angažmá skončila odchodem kvůli neshodám s klubovým vedením.

bac Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme