West Ham dvakrát ztratil vedení a poprvé v sezoně nevyhrál, Arsenal schytal debakl

Fotbalisté West Hamu s českými hráči Tomášem Součkem a Vladimírem Coufalem poprvé v nové sezoně ztratili body. V domácím utkání 3. kola Premier League proti Crystal Palace West Ham dvakrát ztratil vedení a nakonec remizoval 2:2.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vladimír Coufal během zápasu West Hamu proti Crystal Palace.

Vladimír Coufal během zápasu West Hamu proti Crystal Palace. | Foto: Matthew Childs | Zdroj: Reuters

West Ham prožil jednu z nejpovedenějších sezon ve své historii, jejímž výsledkem byl i postup do základní skupiny Evropské ligy. A v dobrých výkonech, na kterých se výrazně podílí i české duo Tomáš Souček a Vladimír Coufal, pokračují „kladiváři“ i letos. Oba první zápasy dokázali vyhrát a s osmi vstřelenými brankami byli v čele tabulky.

‚Zůstávám v Tottenhamu.‘ Kane ukončil spekulace o odchodu, chce týmu pomoct k úspěchům

Číst článek

Dobře začali i v londýnském souboji s Crystal Palace. Od úvodního hvizdu byli lepším týmem a svého soupeře zatlačili. Odměnou jim byla krásná vedoucí branka Pabla Fornalse ve 39. minutě. 

Po přestávce se ale hosté zvedli a dočkali se vyrovnání díky Conoru Gallagherovi. West Hamu pak sice vrátil vedení Michail Antonio, který si poradil v souboji s obráncem po dlouhém nákopu a přesnou střelou překonal brankáře. Jenže hněd vzápětí se znovu prosadil Gallagher a stanovil konečné skóre 2:2.

West Ham tak ve třetím zápase sezony poprvé ztratil. Crystal Palace vstřelil první dva góly v ročníku a má dva body za dvě remízy.

O poznání horší start sezony zažívá Arsenal, který prohrál i své třetí utkání. Proti Manchesteru City neměli svěřenci kouče Artety šanci a podlehli vysoko 0:5. Dvěma góly se na vítězství svého týmu podílel Ferrán Torres.

Anglická fotbalová liga - 3. kolo:
Manchester City - Arsenal 5:0 (12. a 84. Torres, 7. Gündogan, 43. Jesus, 53. Rodri), Aston Villa - Brentford 1:1 (13. Buendía - 7. Toney), Brighton - Everton 0:2 (41. Gray, 58. Calvert-Lewin z pen.), Newcastle - Southampton 2:2 (55. Wilson, 90. Saint-Maximin - 74. Elyounoussi, 90.+6 Ward-Prowse z pen.), Norwich - Leicester 1:2 (44. Pukki z pen. - 8. Vardy, 76. Albrighton), West Ham United - Crystal Palace 2:2 (39. Fornals, 68. Antonio - 58. a 70. Gallagher),

18:30 Liverpool - Chelsea.

tat Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme