West Hamu se Součkem a Coufalem se proti Chelsea nedařilo, na Stamford Bridge padl 0:3

Čeští reprezentanté Tomáš Souček s Vladimírem Coufalem nezažili povedený pondělní večer v anglické lize. Jejich West Ham United padl v malém londýnském derby na hřišti Chelsea 0:3 a v tabulce se propadl na desátou pozici.

Londýn (Aktualizováno: 23:12 21. 12. 2020) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

West Ham na Stamford Bridge nazačal ideálně, v 10. minutě si na rohový kop Masona Mounta naskočil Thiago Silva a podruhé v sezoně skóroval.

Radí skautům, konzultuje s trenérem. Souček se ve West Hamu vypracoval v nepostradatelnou oporu

Číst článek

Utkání, ve kterém odehráli oba dva čeští fotbalisté plnou porci 90 minut, bylo herně vyrovnané, avšak bez výrazných příležitostí na obou stranách.

Chelsea se za pojistkou vydala v 78. minutě a byl u toho i obránce Coufal. Po nákopu brankáře Edouarda Mendyho se míč dostal na levé křídlo k Timu Wernerovi, který si na hranici pokutového území zasekl míč a mezi nohama bývalého hráče pražské Slavie poslal míč k Tammymu Abrahamovi, jenž zblízka jen lehkou tečí Wernerovy přihrávky poslal míč do sítě.

Potvrzení tříbodového zisku domácích „Blues“ přišlo jen o 101 sekund později, kdy centrovaný míč trefil z ostrého úhlu opět Abraham.

„West Ham je skvělým týmem, celý tento rok se jim dařilo. My tak potřebovali trpělivost, abychom dali druhý a třetí gól,“ řekl po zápase pro SkySports Abraham.

Chelsea se díky výhře dotáhla na páté místo tabulky, ze kterého stíhá vedoucí kvarteto Liverpool, Leicester, Manchester United a Everton.

wei Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme