Fotbalová reprezentace odehraje poslední zápasy Ligy národů na stadionu v Plzni

Fotbalisté národního týmu odehrají listopadové duely Ligy národů s Izraelem a se Slovenskem na plzeňském stadionu ve Štruncových sadech. Vedení fotbalové reprezentace o tom informovalo na sociálních sítích.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočníci české fotbalové reprezentace Patrik Schick a Zdeněk Ondrášek

Útočníci české fotbalové reprezentace Patrik Schick a Zdeněk Ondrášek | Zdroj: Reuters

Čeští fotbalisté nejprve odehrají 11. listopadu přípravný duel v Lipsku proti domácímu Německu. O čtyři dny později se už svěřenci Jaroslava Šilhavého představí v Plzni, kde přivítají Izrael a 18. listopadu zakončí druhý ročník Ligy národů v mezinárodním derby se Slovenskem.

‚Měli jsme obrovské šance, ale nevyšlo to.‘ Podle Krále hráli Češi ve Skotsku nejlepší říjnový zápas

Číst článek

Dva zápasy v jednom dějišti zvolilo vedení reprezentace i s ohledem na složitou koronavirovou situaci v zemi, národnímu týmu díky tomu odpadne přesun.

V Plzni, kde sídlí prvoligová Viktoria, se český celek naposledy představil před rokem a po výhře 2:1 nad Kosovem postoupil z kvalifikace na evropský šampionát.

Fanoušci s otazníkem

UEFA na začátku října povolila zaplnit stadiony maximálně do 30 procent kapacity, pokud to umožní místní úřady. Kvůli aktuální situaci v Česku je ale velmi nejisté, zda na zápasy do Doosan Areny budou nějací diváci smět.

Reprezentantům patří v Lize národů ve skupině B2 druhé místo se ztrátou čtyř bodů na vedoucí Skotsko. Vítěz tabulky si zajistí postup do elitní Ligy A. V druhém ročníku Ligy národů jde i o dvě místa v play off o mistrovství světa v roce 2022 a je rozhodující pro los kvalifikace

Poslední reprezentační sraz se blíží, #ceskarepre 🇨🇿 odehraje zápasy v Lipsku a Plzni 🏟

15:00 – 26. 10. 2020

4 88

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme