VIDEO: Gól roku? Prodavačka z Tesca zazářila volejem z poloviny hřiště

Krásné góly padají i v ženském fotbale. Severoirská reprezentantka Billie Simpsonová pomohla svému týmu k bodu nekompromisní ranou z vlastní poloviny.

Cliftonville, Severní Irsko Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráčka Cliftonvillu Billie Simpsonová vrátila svůj tým do zápasu nejvyšší ženské severoirské soutěže proti Sion Swifts. Hráčky nejstaršího severoirského týmu prohrávaly 0:2 a brankářka vedoucího týmu vykopávala od branky. Do jejího odkopu se na polovině hřiště z voleje opřela Billie Simpsonová a nekompromisně ho poslala do sítě.

„Trenér na mě křičel, ať to nedělám, ale když jsem na hřišti, tak občas koukám jen před sebe,“ smála se pro Belfast Telegraph 26letá obránkyně, která normálně pracuje v obchodním řetězci.

Cliftonvillu se nakonec podařilo vyrovnat na 2:2, rána Simpsonové nadchla fanoušky na sociálních sítích, podle kterých by severoirská reprezentantka mohla aspirovat i na Cenu Ference Puskáse za nejhezčí gól roku.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme