Fotbalová Slavia bude do čtvrtka v karanténě. Tvrdík by rád, aby hráči nastoupili za týden k zápasu

Vedení fotbalové Slavie v úterý informovalo fanoušky, že jeden z hráčů měl pozitivní test na koronavirus. Klub tak neodehrál plánovaný přípravný zápas s druholigovou Jihlavou a čekal na pokyny hygieniků. Šéf úřadujícího mistra Jaroslav Tvrdík později na twitteru uvedl, co hráče v nejbližších dnech čeká.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík | Foto: Barbora Reichová | Zdroj: CNC / Profimedia

Zprávu o pozitivním testu na covid-19 u jednoho z hráčů Slavie vypustil do světa právě Tvrdík, který později zveřejnil i další informace, jak bude vedení klubu nadále postupovat.

Klub do ctvrtka v karantene a kompletni desinfekce. 5 den od kontaktu (v patek) prvni kontrolni test. Dalsi dva testy 8 a 14 den. Tym bude poprve trenovat v patek odpoledne podle vysledku testu. V utery chceme normalne hrat, pokud i druhy pondelni test vyjde negativne.

15:29 – 19. 05. 2020

12 219

„Klub bude do čtvrtka v karanténě a proběhne kompletní dezinfekce. V pátek čeká všechny kontrolní test a další dva testy proběhnou 8. a 14. den od kontaktu. Tým bude poprvé trénovat v pátek odpoledne, a to podle toho, jak dopadnou výsledky testu. V úterý chceme normálně hrát, pokud i výsledky druhého pondělního testu vyjdou negativně,“ napsal na svém oficiálním twitterovém účtu.

V české nejvyšší fotbalové soutěži už jde o druhý známý případ nákazy koronavirem. Jednoho nakaženého hráče má také Mladá Boleslav. Liga se má po více než dvouměsíční pauze rozběhnout v sobotu dohrávkou 23. kola mezi Teplicemi a Libercem. Vedoucí Slavia má do restartované sezony vstoupit v úterý právě proti Mladé Boleslavi.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme