OBRAZEM: V Edenu propukly mistrovské oslavy, hráči převzali trofej. Střecha stadionu se vznítila

Fotbalisté Slavie Praha uhráli v posledním kole ligové nadstavby bezbrankovou remízu v derby se Spartou a poté si v Edenu převzali trofej pro vítěze Fortuna ligy. Během oslav se od světlice vznítila střecha nad novinářskou částí stadionu. Požár se povedlo rychle uhasit, na místo dorazilo jednotka pražských hasičů, aby jej zkontrolovala.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Slávisté neprohráli se Spartou už 11 soutěžních utkání po sobě a udrželi domácí neporazitelnost v ligové sezoně. Sparta obsadila v tabulce třetí místo.

Při oslavách ligového titulu Slavie se v Edenu od světlice vznítila střecha nad novinářskou částí stadionu. Požár se povedlo rychle uhasit, na místo dorazilo jednotka pražských hasičů, aby jej zkontrolovala.

Část dřevěné střechy zapálila světlice od fanoušků krátce poté, co červenobílí na pódiu ve tvaru červené pěticípé slávistické hvězdy převzali pohár pro šampiona, který jim předal výkonný ředitel Ligové fotbalové asociace (LFA) Tomáš Bárta.

V Edenu @SK Slavia Praha se od světlice vznítila střecha novinářské části stadionu. Požár se podařilo rychle uhasit, na místo dojíždí jedna jednotka pražských hasičů, aby zkontrolovala místo požáru.

20:50 – 08. 07. 2020

15 126

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme