Olayinka je zraněný, Deli se Sýkorou mají problémy. Slavia odletěla do Kyjeva, v odvetě musí dát gól

Fotbalisté Slavie odletěli do Kyjeva k odvetě 3. předkola Ligy mistrů. První domácí zápas skončil 1:1, takže pokud chtějí sešívaní dál bojovat o prestižní soutěž, musí na Ukrajině skórovat. V letadle ale není Peter Olayinka a nejistý je i start dvou hráčů základní sestavy.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jindřich Trpišovský se v Kyjevě bude muset obejít bez nejdražší posily v historii klubu

Jindřich Trpišovský se v Kyjevě bude muset obejít bez nejdražší posily v historii klubu | Foto: Ondřej Deml | Zdroj: ČTK

„Musíme hrát tak, abychom dali gól, ale musíme si dát i pozor na hru Dynama, zvolit aktivní začátek,“ trenér Slavie Jindřich Trpišovských pro klubovou televizi taktiku pro úterní zápas na olympijském stadionu v Kyjevě.

VIDEO: Sprint k vlastní prázdné bráně, skluz, přesný centr. Wayne Rooney nadchnul americkou MLS

Číst článek

Úvodní střetnutí v Edenu skončilo 1:1, když remízu zachránil až v nastaveném čase z penalty Josef Hušbauer, v případě bezbrankové remízy v odvetě by tak postupovalo Dynamo.

Nominace Slavie k druhému utkání je podobná té, se kterou sešívaní ve čtvrtém kole zvítězili v Mladé Boleslavi. V letadle na Ukrajinu ale není Peter Olayinka. Nejdražší posila v historii klubu je zraněná a nejistý je i start dalších hráčů.

„O startu Simona Deliho a Honzy Sýkory se rozhodne asi po předzápasovém tréninku, možná až po dopoledním rozcvičení,“ řekl Trpišovský.

Zápas se odehraje na olympijském stadionu pro 70 tisíc diváků. „Bude to něco jiného než v české lize, ale myslím, že na atmosféru jsme zvyklí od vlastních fanoušků, takže překvapený nebudu,“ předpokládá gólman Ondřej Kolář.

Zápas začíná v úterý v 18:30 a server iROZHLAS.cz ho nabídne v online přenosu. Postupující v závěrečném předkole narazí na lepšího z dvojice Standard Lutych - Ajax Amsterodam, poražený si zahraje základní skupinu Evropské ligy.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme