Slavii zřejmě opustí další opora, záložník Zmrhal jedná o angažmá s nováčkem Serie A

Tým fotbalistů pražské Slavie může opustit také záložník Jaromír Zmrhal, který jedná s nováčkem italské Serie A Brescií. „Má na přestup morální právo. V minulosti na přani klubu zůstal a odmítl dvě zahraniční angažmá,“ napsal na svém twitterovém účtu předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Zmrhal během utkání proti Zenitu Petrohrad.

Jaromír Zmrhal během utkání proti Zenitu Petrohrad. | Foto: David W Cerny | Zdroj: Reuters

„Má od nás svolení skrze svého agenta vyjednávat. Samozřejmě to není lehké rozhodnutí, na druhou stranu si musíme uvědomit, že toho Jaromír Zmrhal udělal pro Slavii hrozně moc. V A-týmu začíná svůj osmý rok, už dvakrát byl prakticky na odchodu do zahraničí, ale dvakrát vyslyšel přání, aby tu setrval“ řekl Radiožurnálu mluvčí klubu Michal Býček.

Sparta a Slavia mají hráče v padesátce největších talentů podle UEFA. Na seznamu jsou Hložek a Král

Číst článek

„Máme široký kádr a je dost pravděpodobné, že ho do konce přestupního období ještě dva hráči opustí. Stejně tak ale věříme, že náhradu za Jardu pokryjeme z vlastních zdrojů, variant na jeho post je několik,“ uvedl sportovní ředitel Jan Nezmar.

V červenci ze Slavie odešli stopeři Simon Deli a Michael Ngadeu, oba zamířili do Belgie. Slovenský reprezentant Miroslav Stoch se vrátil do Soluně.

Třináctinásobný reprezentant Zmrhal se může v Brescii setkat s krajanem Alešem Matějů. Třiadvacetiletý obránce v Itálii rok hostoval z anglického Brightonu a mužstvu pomohl k postupu do Serie A. Poté v Brescii zůstal na přestup.

Jaromir Zmrhal ma na prestup moralni pravo. V minulosti na prani klubu zustal a odmitl dve zahranicni angazma. Soucasne s jeho prestupem souhlasi treneri a doporucuje sportovni reditel. Slavia ma dnes na drtivou vetsinu pozic radu srovnatelnych alternativ. Hodne stesti princi!

13:54 – 01. 08. 2019

11 716

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme