Španělská fotbalová liga se bude hrát každý den. Real dokončí sezonu v tréninkovém centru

Vedení španělské ligy potvrdilo program úvodních dvou kol po tříměsíční koronavirové pauze. Restart soutěže obstará 11. června derby Sevilly s Betisem, lídr tabulky a obhájce titulu Barcelona se představí 13. června na Mallorce. O den později bude Real Madrid hostit Eibar, ale nikoliv na stadionu Santiaga Bernabeua.

Tento článek je více než rok starý.

Madrid Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Utkání španělské fobalové ligy mezi Osasunou a Barcelonou

Utkání španělské fobalové ligy mezi Osasunou a Barcelonou | Foto: VINCENT WEST | Zdroj: Reuters

Real svůj hlavní stadion rekonstruuje, a tak odehraje zbývajících šest domácích zápasů v tréninkovém centru. Estadio Alfredo di Stéfano běžně využívá B mužstvo a pojme šest tisíc lidí, i La Liga se ale bude dohrávat bez přítomnosti diváků.

Risk to nebude, věří Vaclík. Španělská liga by mohla začít v polovině června sevillským derby

Číst článek

Harmonogram s přesnými termíny a časy zápasů je hotový zatím pro první hrací týden. Prezident ligy Javier Tebas na oficiálním webu soutěže uvedl, že až do posledního kola naplánovaného na 19. července se bude hrát každý den.

Během týdne by měly zápasy začínat v 19.30 a 22.00, o víkendu se bude hrát navíc i od 13.00 a 17.00. Večerní termíny budou vyhrazené především pro utkání z jihu Španělska, vedení soutěže tak chce předcházet předpokládaným vysokým teplotám v průběhu června a července.

Tebas také uvedl, že vždy ve 20. minutě zápasů zazní na stadionech předtočený potlesk jako poděkování všem, kteří se podíleli na boji s koronavirovou pandemií. Aplaus bude pocházet z videí od fanoušků.

mov, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme