Sparta zahájila přípravu, zapojil se i Tetteh z Bohemians

Fotbalisté Sparty zahájili letní přípravu. Na tréninkovém hřišti na Letné se hlásil i ghanský útočník Benjamin Tetteh, který pátý tým minulé sezony zaujal svými výkony v Bohemians. Do Ďolíčku zas ze Sparty míří rovnou pět hráčů.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Benjamin Tetteh se v rudém dresu potká i s bekem Costou, se kterém si v posledním zápase minulé sezony nic nedarovali

Benjamin Tetteh se v rudém dresu potká i s bekem Costou, se kterém si v posledním zápase minulé sezony nic nedarovali | Foto: Pavel Jiřík ml. | Zdroj: www.bohemians.cz

„Tetteha jsme sledovali dlouho, je to typ hrotového hráče, který momentálně v kádru nemáme. Víme, že by mohl být efektivnější, ale všichni, kteří jsme ho sledovali, jsme přesvědčení, že další krok k rozvinutí své kariéry může udělat u nás,“ řekl na webu Sparty sportovní ředitel Zdeněk Ščasný.

20letý útočník Benjamin Tetteh nastoupil v minulé sezoně za Bohemians, kteří ho vykoupili ze Standardu Lutych, ke dvaceti zápasům, ve kterých vstřelil dva góly.

Vytáhlý fotbalista zaujal především výkonem proti mistrovské Plzni. Definitivně by se jeho přestup měl realizovat v příštích dnech.

První trénink se Spartou absolvuje i gólman Milan Heča ze Slovácka, brankářskou jedničkou by ale měl zůstat Rumun Florin Nita, který se, stejně jako Nicolae Stanciu, Tal Ben Chaim a Josef Šural, připojí k týmu ve čtvrtek.

Do přípravy se zapojí také talentovaný útočník Adam Hložek, který v červenci tohoto roku oslaví teprve šestnácté narozeniny.

Přípravu zahajují i další ligové týmy, mezi nimi také Bohemians, kteří na svém tréninkovém hřišti v Uhříněvsi přivítali rovnou pět hráčů ze Sparty. Na roční hostování přichází útočník Lukáš Juliš, na přestup by měli přijít Jan Vondra, druhý syn trenéra Martina Haška Filip a dvojice Rudolf Reiter, Jakub Nečas, která v zelenobílém dresu působila na hostování už v loňské sezoně.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme