Sparta do přípravného zápasu raději nenastoupí. Klub tak reaguje na epidemiologickou situaci

Vedení fotbalistů Sparty se kvůli zhoršující se epidemiologické situaci v Praze rozhodlo zrušit úterní přípravný duel na Strahově s Vltavínem. Podle klubového webu to ale není kvůli tomu, že by byl některý hráč nebo člen realizačního týmu pozitivně testován na koronavirus. Sobotní přípravný zápas s Táborskem je nadále v plánu.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

A-tým Sparty začal letní přípravu v pátek a proti Vltavínu měl sehrát první přípravný zápas. Od 4. do 14. srpna čeká letenský celek soustředění v Rakousku.

Ve sparťanské rezervě jsou další nakažení. Příprava pražských ligových týmů zatím ohrožená není

Číst článek

Tam by Sparta měla odehrát další čtyři přípravná utkání. Soupeře ani termíny zatím třetí celek uplynulého ročníku první ligy a vítěz poháru neoznámil.

Před devíti dny musela kvůli výskytu koronaviru v mužstvu přerušit letní přípravu sparťanská rezerva, která nastoupila na dva týdny do karantény. Kolika hráčů se onemocnění covid-19 týká, klub neuvedl.

Techtle Mechtle

Podle médií se sparťané nakazili na párty v pražském nočním klubu Techtle Mechtle. Mezi nakaženými byli i dva fotbalisté rezervy Bohemians 1905 a dorostenec Dukly z výběru do 19 let.

Podle pondělního vyjádření ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) evidují hygienici v souvislosti s klubem celkem 135 nakažených.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme