,Hráči se svým přístupem vysmáli všem od ředitele po uklízečku,‘ zuřil po rekordní prohře trenér Hejkal

Fotbalisté Mladé Boleslavi vyrovnali rekordy pražské Slavie z roku 1995 a Jablonce z roku 1998. Stejně jako tyto týmy porazili v české první lize soupeře o osm gólů. Středočeši deklasovali v úvodním semifinále play-off o Evropskou ligu Teplice na jejich hřišti 8:0.

Teplice Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zdrcený teplický trenér Stanislav Hejkal

Zdrcený teplický trenér Stanislav Hejkal | Foto: Ondřej Hájek | Zdroj: ČTK

„To už je masakr. Tenhle výsledek není na ligu úplně typický. Myslím si, že je to pro ně hrozně těžké,“ řekl pro Radiožurnál kapitán Mladé Boleslavi Tomáš Přikryl, který hned v první minutě otevřel skóre.

Přehrát

00:00 / 00:00

,Hráči se svým přístupem vysmáli všem od ředitele po uklízečku,‘ zuřil po rekordní prohře trenér Hejkal

„Kdybychom prohráli 0:5 je to pro mě ostuda. Ale 0:8 je ještě větší…Když jsme vyhráli na Slavii 7:0, cítil jsem se na jednu stranu jako král, ale na stranu druhou jsem litoval hráče Slavie,“ zavzpomínal teplický fotbalista Admir Ljevaković. Středočeši byli k nezastavení. V úvodním poločase nastříleli šest gólů.

„Když máte v mužstvu Mešanoviće s Komličenkem a k nim Přikryla, tak je jasné, že budou hladoví až do konce,“ potěšil přístup hráčů kouče Mladé Boleslavi Jozefa Webera. Naopak slzy s námahou zadržoval otřesený teplický trenér Stanislav Hejkal.

„Hráči se svým přístupem vysmáli všem lidem v oddíle od ředitele až po uklízečky. Není možné, aby v klubu, kde mají první poslední, měli takovýto přístup,“ zuřil Hejkal. Zdrcený byl také teplický záložník Admir Ljevaković, který nedávno s klubem prodloužil kontrakt.

„Jako kapitán beru na sebe zodpovědnost. Smlouvu, kterou jsem podepsal, klidně můžu ukončit.“

Fotbalisté Boleslavi deklasovali v play-off o Evropu Teplice 8:0, Zlín porazil Olomouc

Číst článek

Zatímco fotbalisté Mladé Boleslavi se můžou v dobré náladě chystat na odvetu, v Teplicích bude dusno.

„Samozřejmě, že nějaké kroky budou následovat. Tohle prostě nemůžeme přejít. Je to ostuda a hanebnost. Strašné,“ prohlásil teplický ředitel Petr Hynek.

David Kalvas Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme