Rosický se na Letné rozloučí s kariérou, přivítá spoluhráče z Dortmundu i Arsenalu

Rozlučka bývalého kapitána české reprezentace Tomáše Rosického s profesionální kariérou se uskuteční v sobotu 9. června na stadionu Sparty.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Rosický při návratu na Letnou

Tomáš Rosický při návratu na Letnou | Zdroj: ČTK

V Praze na Letné se utkají Rosického spoluhráči z národního týmu a zahraniční hvězdy světového fotbalu. Konkrétní jména účastníků akce zatím organizátoři nezveřejnili.

Tomáš Rosický: Nízká záloha Sparty nevadí, potřebujeme získat dominanci

Číst článek

„Vím, že rozlučkové zápasy nemají v Česku velkou tradici, ale pro mě byla možnost uspořádání podobné akce jasným rozhodnutím. Neměl jsem zatím možnost rozloučit se s fanoušky Sparty a národního týmu přímo na hřišti,“ uvedl v tiskové zprávě Rosický, který v prosinci oznámil konec hráčské kariéry a přesunul se do sportovního vedení Sparty.

„Vždy jsem se snažil fotbalem bavit, ukázat jeho krásu a rozmanitost. Se stejným cílem budu na hřiště nastupovat také 9. června. Mým obrovským přáním je si ještě jednou naposledy zahrát před vyprodanou Letnou a zápas si spolu s fanoušky užít,“ doplnil sedmatřicetiletý bývalý záložník.

V charitativním utkání by se měli představit i Rosického bývalí spoluhráči z Dortmundu nebo Arsenalu. „Neskutečně mě těší, jak pozitivní reakce na tuto akci dostávám. Oslovil jsem spoustu spoluhráčů z různých etap své kariéry a mohu fanouškům slíbit, že na Letné se dočkají skvělých fotbalistů. V průběhu dubna oznámíme další informace. Už teď se moc těším a děkuji všem, kteří se do této akce od začátku zapojili," konstatoval Rosický.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme