Souček s Coufalem pomohli k parádnímu obratu, West Ham na hřišti Tottenhamu remizoval 3:3

Čeští fotbalisté Tomáš Souček a Vladimír Coufal pomohli v 5. kole Premier League West Hamu k remíze 3:3 na půdě Tottenhamu. Parádní vyrovnávací gól vstřelil v 94. mintutě hostující Manuel Lanzini.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn (Aktualizováno: 22:11 18. 10. 2020) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté West Hamu se radují z gólu do sítě Tottenhamu.

Fotbalisté West Hamu se radují z gólu do sítě Tottenhamu. | Zdroj: Reuters

„Kohouti“ dali první gól už po 45 sekundách hry, kdy si na dlouhý pas Harryho Kanea naběhl Son Hung-min a obstřelil brankáře.

Sestřih zápasu:

O chvíli později si útočníci, kteří se vzájemně podíleli na osmi brankách „Spurs“ v tomto ročníku, role vyměnili: Son Hung-min narážečkou vyzval kapitána anglické reprezentace k ráně zpoza šestnáctky a ten se nemýlil. Bohatou čtvrthodinu dokonal opět Kane, když hlavou uklidil do sítě centr letní posily Sergia Reguilóna.

Ve druhé půli aktivita domácích opadla a více se začali prosazovat hosté. Trenér José Mourinho proto poslal na hřiště navrátilce z Realu Madrid Garetha Balea, který za Tottenham nastoupil po sedmi letech.

West Ham zapnul v závěrečných deseti minutách a dočkal se snížení po přímém kopu a hlavičce Fabiana Balbueny.

O chvíli později si Coufalův centr srazil do vlastní branky Davinson Sánchez a v nastavení udělal Davidu Moyesovi, který odkoučoval první utkání po vyléčení z koronaviru, radost vyrovnáním na 3:3 Manuel Lanzini.

Anglická fotbalová liga - 5. kolo:

Sheffield United - Fulham 1:1 (85. Sharp z pen. - 77. Lookman), Crystal Palace - Brighton 1:1 (19. Zaha z pen. - 90. Mac Allister), Tottenham - West Ham United 3:3 (8. a 16. Kane, 1. Son Hung-min - 82. Balbuena, 85. vlastní Sánchez, 90.+4 Lanzini),

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme