Fotbalisté v turecké lize nastoupili v bílých dresech, sněhová vánice však tým ‚vymazala‘ ze hřiště

Fotbalisté tureckého Sivassporu nastoupili k sobotnímu ligovému utkání na hřišti domácího Basaksehiru v bílých dresech. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby však hrací plochu kompletně nepokryl sníh. Na fotografiích se na sociálních sítích snaží fanoušci z celého světa marně identifikovat, kde se hráči Sivassporu vlastně nachází.

Tento článek je více než rok starý.

Basaksehir (Aktualizováno: 22:56 16. 1. 2021) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté tureckého Sivassporu nastoupili k ligovému zápasu na hřišti domácího Basaksehiru v bílých dresech.

Fotbalisté tureckého Sivassporu nastoupili k ligovému zápasu na hřišti domácího Basaksehiru v bílých dresech. | Foto: Twitter | Zdroj: @fotballhub

V Turecku je sice mezi fotbalovými příznivci stále nejžhavějším tématem možný návrat Mesuta Özila z londýnského Arsenalu, ale sobotní ligové utkání Basaksehiru se Sivassporem jej alespoň na chvíli odsunulo na druhou kolej.

Hráči Sivassporu nastoupili k zápasu v bílých dresech:

Zatímco hráči domácího celku si před zápasem navlékli nepřehlédnutelné oranžové trikoty, fotbalisté Sivassporu s přírodními živly pravděpodobně nepočítali a nastoupili v bílém. A to kompletně.

Na záběrech z utkání je pak možné vidět, že dresy hostujícího celku nebyly zrovna ideální volbou a chvílemi byl na hrací ploše vidět pouze jeden tým.

Přestože měli hráči Sivassporu díky „neviditelným“ dresům neobvyklou výhodu, týmy si nakonec ligové body rozdělily. V prvním poločase poslal domácí do vedení Danijel Aleksic a vzápětí skóre vyrovnal Hakan Arslan a zápas tak skončil remízou 1:1.

Michal Markup Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme