Celý zápas jsem je slyšel před stadionem, děkoval fanouškům Plzně Ba Loua. Výhru slavili z oken šatny

Fotbalisté Plzně zvládli utkání 3. předkola Evropské ligy, když na svém hřišti porazili vítěze Dánského poháru Sönderjyske 3:0. Za Viktorii se trefili z penalty Zdeněk Ondrášek, Adriel Ba Lou a Miroslav Káčer. Střetnutí se hrálo bez přítomnosti diváků, i přesto jich několik desítek mohutně povzbuzovalo přímo před stadionem ve Štruncových sadech.

Tento článek je více než rok starý.

Plzeň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Adriel Ba Loua

Adriel Ba Loua | Zdroj: Profimedia

Fotbalisté Plzně i Liberce jsou jeden zápas od účasti v základní skupině Evropské ligy. Včera totiž dokázali vyhrát nad svými soupeři z Dánska a Rumunska.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, jak hráči Viktorie Plzeň slavili postup do Evropské ligy bez fanoušků

„Sledovali jsme ho za stadionem, měli jsme tam projekci. Vyhráli jsme, takže dobrý.“

Popisoval jeden z několika desítek příznivců Viktorie, kteří zápas strávili za plzeňským stadionem. A na hřišti jejich podporu vnímali i samotní fotbalisté.

„Ano, celý zápas jsem je slyšel před stadionem. Jsem rád, že nás podporovali, i když tu nebyli. Doufám, že příště už tu budou, dnes nám chyběli,“ vzkázal fanouškům autor druhého gólu Viktorie Adriel Ba Lou.

A přidal se i jeho spoluhráč Miroslav Káčer. „Já jsem si toho všiml po každém gólu, to byli slyšet.“

Náročné na psychiku

Právě Káčer v 51. minutě svou premiérovou soutěžní trefou pečetil postup Viktorie do play-off Evropské ligy, v němž se jeho tým utká s izraelskou Beer Shevou.

„Bylo to těžké, hlavně po psychické stránce. Vypadli jsme z předkola Ligy mistrů, tak jsme museli vyhrát. Myslím, že jsme odvedli dobrou práci a budeme na to chtít navázat v dalším kole.“

Věří záložník Viktorie Adrie Ba Loua, který si se spoluhráči po postupu užil děkovačku s fanoušky alespoň z oken plzeňské šatny.

Vladislav Janouškovec Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme