Viktoriáni chtějí Real. Čeští mistři budou sledovat los Ligy mistrů spolu s fanoušky

Fotbalisté Plzně se dozví jména svých soupeřů v základní skupině Ligy mistrů. Los může západočeskému klubu přisoudit takové slavné týmy jako Barcelonu, Bayern Mnichov, Juventus Turín nebo třeba Real Madrid. Právě španělský velkoklub, který poslední tři ročníky prestižní soutěže vyhrál, si hráči Viktorie přejí ze všeho nejvíc.

Plzeň Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Oslavy Viktorie Plzeň, přesně tomu chce Slavia v Edenu zabránit

Viktoria Plzeň | Foto: Miroslav Chaloupka | Zdroj: ČTK

„Jsou tam top mančafty, nejlepší hráči v Evropě. Pro nás je to svátek a zážitek. Ta znělka a všechno okolo, to je prostě neskutečné,“ říká na Radiožurnálu Radim Řezník o Lize mistrů.

Fotbalová přetahovaná o hráče, trenéry a teď i funkcionáře. Tomáš Samec si místo Sparty vybral Plzeň

Číst článek

Obránce už si fotbalovou Ligu mistrů zahrál, takže ví, jaké to je nastupovat na vyprodaných stadionech proti nejlepším týmům Evropy. Při poslední plzeňské účasti mezi evropskou fotbalovou smetánkou si dokonce splnil jeden sen. Teď má reprezentační obránce další přání, s kým by si chtěl na podzim v prestižní soutěži zahrát.

„Když jsme hráli podruhé, říkal jsem, že Bayern Mnichov by byl splněný, to se mi splnilo. Chtěl bych třeba Manchester United, mají krásný stadion a všechno, zas by to bylo něco trošku jiného. A z hráčů jsem říkal Neymara,“ věří obránce.

Spoluhráči Radim Řezníka se o Manchesteru United také zmiňovali, ve skupině by ale rádi viděli spíš jiného evropského giganta.

„Real Madrid, Real Madrid, Real Madrid,“ opakují Lukáš Hejda, Luděk Pernica i Milan Petržela. Všichni tři by hráli proti španělskému velkoklubu, který poslední tři ročníky Ligy mistrů ovládl. Jestli ale Real Madrid na podzim do západočeské metropole skutečně přijede, se fotbalisté Plzně dozví už v podvečer.

Případnou radost si navíc můžou bezprostředně po losu užít s fanoušky. Společně s nimi totiž budou hráči Viktorie los sledovat od 18 hodin přímo u stadionu ve Štruncových sadech.

„Je to poprvé a všichni se na to strašně těšíme. Je to strašná událost pro celý Plzeňský kraj. Bude to velké a doufám, že přijde hodně lidí a společně ten los nějak oslavíme nebo zhodnotíme,“ doufá Milan Petržela.

Jména soupeřů, se kterými se Západočeši ve skupině utkají, se hráči a fanoušci Viktorie dozví po šesté hodině. V průběhu podzimu se pak můžete těšit na přímé přenosy ze všech utkání Viktorie Plzeň v Lize mistrů na Radiožurnálu i online přenosy na iROZHLASu.

The UEFA @UEFA Champions League group-stage draw is tomorrow at 6pm (BST). Tottenham Hotspur are in pot two 🙌

Who do you want? #COYS

15:14 – 29. 08. 2018

70 325

Václav Rokyta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme