Nejlépe placeným fotbalistou světa je stále Messi, za sezonu si vydělá přes tři a půl miliardy

Nejlépe placeným fotbalistou světa je stále Lionel Messi. Podle magazínu France Football si díky platu v Barceloně a příjmům z reklam přijde v této sezoně na 131 milionů eur (3,6 miliardy korun).

Paříž Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Messi získal rekordní šestý Zlatý míč

Messi získal rekordní šestý Zlatý míč | Foto: Christian Hartmann | Zdroj: Reuters

Za argentinskou hvězdou následují stejně jako loni Portugalec Cristiano Ronaldo z Juventusu (118 milionů eur) a Brazilec Neymar z Paris St. Germain (95 milionů eur).

UEFA zrušila všechna finále pohárů včetně Ligy mistrů. O nových termínech zatím nerozhodla

Číst článek

Loni všichni tři dominovali i žebříčku nejlépe placených sportovců světa, který sestavil časopis Forbes. Messi před rokem ovládl finanční pořadí sportovců poprvé. Letos podle France Football vydělá ještě o milion eur více. Ronaldo si oproti loňsku polepší o pět milionů eur a Neymar o 4,5 milionu eur.

Za nejlépe placeného fotbalového trenéra francouzský magazín označil Diega Simeoneho z Atlética Madrid s ročním výdělkem 40,5 milionu eur. Druhý je Antonio Conte z Interu Milán (30) a třetí Pep Guardiola z Manchesteru City (27).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme