Ibrahimović podepsal v LA Galaxy, klub ho přivítal celostránkovou reklamou

Útočník Zlatan Ibrahimović bude hrát za Los Angeles Galaxy. Do týmu pětinásobného vítěze zámořské MLS přišel šestatřicetiletý švédský fotbalista nedlouho poté, co předčasně ukončil smlouvu s Manchesterem United

Los Angeles Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zlatan Ibrahimović přestupuje do LA Galaxy

Zlatan Ibrahimović přestupuje do LA Galaxy | Foto: Jason Cairnduff | Zdroj: Reuters

"Po působení v Evropě, kde jsem hrál za nejlepší kluby na světě a získal 33 trofejí, jsem se rozhodl jít do USA. A vybral jsem si k tomu Galaxy," řekl Ibrahimovic v rozhovoru pro deník LA Times, kde klub také formou celostránkové reklamy informoval o hráčově příchodu.

'Je čas se posunout.' Zlatan Ibrahimović končí v Manchesteru

Číst článek

"Přišel jsem hrát fotbal a jsem připravený. Nic jiného mě nezajímá," dodal.

Ibrahimovic podle médií podepsal s klubem dvouletou smlouvu, která by mu měla vynést tři miliony dolarů (asi 62 milionů korun).

"Dal jasně najevo, že nepřišel kvůli penězům. Chce vyhrát ligu a hodně toho kvůli příchodu k nám obětoval," přidal zástupce majitele klubu Dan Beckerman.

Útočník, který za Švédsko nastřílel ve 116 zápasech rekordních 62 branek, přišel do Manchesteru před dvěma lety z Paris St. Germain. Loni v dubnu si však vážně zranil koleno a od té doby zasáhl v dresu United do pouhých sedmi zápasů a dal jedinou branku.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme