Trest pro Ronalda. Za vyloučení a strčení do rozhodčího si hvězda Realu nezahraje pět zápasů

Na pět zápasů si od fotbalu odpočine Cristiano Ronaldo. Rozhodla o tom dnes disciplinární komise, která portugalského útočníka potrestala za jeho počínání v zápasu španělského Superpoháru.

Tento článek je více než rok starý.

Madrid Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na hvězdného Ronalda čeká pětizápasová pauza.

Na hvězdného Ronalda čeká pětizápasová pauza. | Zdroj: Reuters

V utkání, ve kterém Real Madrid porazil Barcelonu 3:1, hvězda Bílého baletu přitom neodehrála ani celý poločas. Do hry Portugalec přišel až v druhém dějství a v osmdesáté třetí minutě pak ze scény předčasně odešel.

Krátce předtím se kapitán portugalské reprezentace blýskl krásným gólem, kterým se Real dostal do vedení, pak ale obdržel od rozhodčího druhou žlutou kartu za simulování a hřiště musel opustit. To však Ronaldo nesl nelibě a do sudího strčil, což mu nyní disciplinární komise spočítala.

Právě tohle nezvládnutí emocí připravilo největší hvězdu madridského klubu o čtyři utkání, jednozápasový trest pak automaticky přišel za červenou kartu. Celkově si tak rodák z Madeiry nezahraje v pěti duelech, přičemž ten nejbližší čeká Real už ve středu – superpohárová odveta proti Barceloně na San Bernabeu.

Kromě toho musí dvaatřicetiletý forvard zaplatit pokutu, jejíž výši disciplinární komise vyměřila na tři tisíce eur (cca 78 tisíc korun).

jap Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme