Neymar a spol. přiletí do Prahy. Fotbalová reprezentace se v březnu utká s Brazílií

Česká fotbalová reprezentace se 26. března utká s Brazílií. Hvězdy „Kanárků“ se představí na stadionu v Edenu.

Praha (Aktualizováno: 13:33 18. 1. 2019) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brazilští fotbalisté při posledním přípravném zápase proti Rakousku, zcela vpravo hlavní hvězda Neymar

Fotbalisté Brazílie se představí v Edenu | Zdroj: Reuters

„Pro mě je to obrovský okamžik. Brazílie doma v Praze, to bude velký zážitek. Předtím ještě Anglie ve Wembley, to si bude člověk pamatovat nadosmrti,“ řekl na mimořádné tiskové konferenci trenér fotbalové reprezentaci Jaroslav Šilhavý.

‚Legenda fotbalu, nejznámější Čech v Anglii.‘ Fotbalové osobnosti oceňují končícího brankáře

Číst článek

Vyjednávání s možnými soupeři pro březnový termín trvalo dlouhé týdny. Argentinský fotbalový tým dokonce už oznámil, že se Českem utká v Drážďanech, nakonec ale do Prahy dorazí „Kanárci“. Hrát se bude 26. března na stadionu v Edenu.

„V případě Argentiny to bylo o tom, že od začátku avizovali, že nebudou hrát na stadionu s menší kapacitou než 30 tisíc diváků, takovým stadionem nedisponujeme. Díky tomu, že Argentina trvala na stadionu a kapacitě, to pro nás byla záložní varianta,“ vysvětlil šéf FAČR Martin Malík. Zároveň dodal, že by se mělo jednat o nejnákladnější utkání v české historii.

Brazilci od prohry ve čtvrtfinále MS v Rusku proti Belgii nasbírali šest výher za sebou bez inkasované branky. Postupně porazili USA, Salvador, Saúdskou Arábii, Argentinu, Uruguay a Kamerun. Poslední tři zápasy proti špičkovým týmům vyhráli svěřenci trenéra Titeho shodně 1:0.

Fotbalová asociace očekává enormní zájem fanoušků o vstupenky na utkání proti Brazílii. Informace o prodeji vstupenek zveřejní v nejbližších dnech.

AMISTOSO CONFIRMADO! #SeleçãoBrasileira enfrentará a República Tcheca no dia 26 de março, em preparação para a Copa América. ⚽🇧🇷

Saiba mais >> bit.ly/2MgNLNe

13:14 – 18. 01. 2019

55 406

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme