Fotbalové Teplice remizovaly se Slováckem. Karviná si poradila s Hradcem

Fotbalisté Slovácka remizovali ve 26. kole ePojisteni.cz s Teplicemi, když na Stínadlech získali bod za výsledek 2:2 a ukončili tak třízápasovou vítěznou sérii domácích. Na tři body naopak doma dosáhla Karviná, která si v přestřelce poradila s Hradcem Králové 4:2.

Teplice Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Stadion fotbalových Teplic

Stadion fotbalových Teplic | Foto: Licence Public Domain, volné dílo

Teplice vstupovaly do domácího duelu se Slováckem jako tým s nejlepší formou, když v předchozích pěti zápasech nasbíraly 13 bodů.

Proti Slovácku však Teplice na úspěšné výsledky z poslední doby nenavázaly. Podíl na tom měl i nepovedený úvod, když šlo Slovácko do vedení už ve druhé minutě poté, co se z první akce zápasu prosadil Tomáš Zajíc.

V 53. minutě dokázali domácí srovnat, když se po nahrávce Vošahlík přímo pod břevno trefil Martin Fillo. Tepličtí si však radost moc dlouho neužili, protože tři minuty poté vrátil Slovácku vedení Jan Navrátil.

Fotbalová Slavie utrpěla nečekanou ztrátu. S Jabloncem doma brala jen bod

Číst článek

Dvacet minut před koncem zápasu dostaly Teplice po faulu na Červenku možnost penaltového kopu. K míči se následně postavil Fillo, který se nemýlil a vyrovnal na 2:2.

Do závěrečného hvizdu už žádný gól nepadl, takže došlo na dělbu bodů.

Hned pět branek bylo k vidění v souboji Karviné a Hradce Králové. Domácí Karviná sice brzy vedla 2:0, ale Votroci díky gólům Jana Mudry a Ladislava Martana její náskok smazali.

Přesto Východočeši na tři body nedosáhli. V 66. minutě totiž Jan Kalabiška za přispění Tomáše Wágnera rozhodl o tom, že všechny body zůstanou v Karviné. V samotném závěru se pak Wágnera změnil z asistenta na střelce a upravil na konečných 4:2.

26. kolo první fotbalové ligy:

MFK Karviná - FC Hradec Králové 4:2 (2:1)

Branky: 22. Dressler, 25. Budínský, 66. Kalabiška, 89. Wágner - 37. Mudra, 55. Martan. Rozhodčí: Houdek - Mokrusch, Boček. ŽK: Jovanovič - Jirsák, Mudra. Diváci: 3913.

FK Teplice - 1. FC Slovácko 2:2 (0:1)

Branky: 52. a 71. z pen. Fillo - 2. Zajíc, 55. Navrátil. Rozhodčí: Jílek - Vlasjuk, Kotalík. ŽK: Ljevakovič - Machalík, Civič, Zajíc, Navrátil, Rezek. Diváci: 4552.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme