Jsou Baleovy dny v Realu sečteny? Hvězdný útočník není ani v nominaci na poslední zápas

Když váš klub vyhraje v den vašich narozenin po třech letech ligový titul, máte pořádný důvod k oslavě. Ne tak Gareth Bale. Jednatřicetiletý Velšan v této sezoně paběrkuje, mluví se o jeho napjatém vztahu s trenérem Zinedinem Zidanem a sám Bale dává okázale najevo, že ho současná situace v Realu Madrid nebaví. A k poslednímu utkání na půdě Leganés už ani neodcestoval.

Tento článek je více než rok starý.

Madrid Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Pořád se mě ptáte na to samé. Myslíme jen na zítřejší utkání, stejně tak to má Gareth. Snažíte se nás neustále rozdělovat, ale to se vám nepodaří. Gareth, James, zkrátka všichni hráči máme jeden cíl,“ citoval Zidana server Sky Sports.

Fotbalisté Realu Madrid slaví ligový titul. Po výhře nad Villarrealem už je Barcelona nedožene

Číst článek

Úspěšný kouč ujišťoval před čtvrtečním utkáním s Villarrealem, v němž si jeho svěřenci zajistili titul, že je v kabině Realu všechno v pořádku. K poslednímu zápasu na půdě Leganés už ale neodcestoval ani Bale, ani James Rodríguez, jak informoval deník Marca.

Těžko přitom předpokládat, že by Zidane obě hvězdné hráče nějak šetřil. Bale zasáhl v sezoně všehovšudy do 16 utkání, Rodríguez dokonce jen do osmi. Po restartu oba dohromady odehráli pouhých 177 minut.

Velšský útočník v posledních týdnech svým chováním naznačoval, že by se po sedmi letech mohl blížit jeho odchod z královského klubu. Během zápasu s Alavésem předstíral na tribuně v roli náhradníka spánek a během mistrovských oslav působil spíš jako komparz.

Zápas s Leganés je sice závěrečný ligový duel, Real ale čeká v srpnu ještě Liga mistrů. Je otázka, zda u toho ještě bude i Bale, který se výrazně podílel na vítězném hattricku z milionářské soutěže mezi lety 2016 až 2018. Nejhlasitěji se mluví o jeho návratu na Britské ostrovy, v Madridu má ale smlouvu ještě na dva roky.

mov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme