Harry Kane je pro Tottenham nepostradatelný. Real za něj údajně nabízí Balea, Modriče i Benzemu

Fotbalisté Realu Madrid a Tottenhamu jsou v Lize mistrů zatím suverénní. Večer je ve Španělsku čeká vzájemný duel. Hosté zatím nedali Realu ve čtyřech zápasech jediný gól, tuhle sérii by jim mohl pomoci ukončit nejlepší střelec letošního ročníku Ligy mistrů Harry Kane.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Harry Kane

Harry Kane | Zdroj: Reuters

Útočník Tottenhamu má skvělou formu, v posledních deseti zápasech za klub i anglickou reprezentaci dal patnáct gólů. Kouč konkurenčního Manchesteru City Pep Guardiola dokonce před pár dny označil Tottenham za tým Harryho Kanea. To ale naštvalo trenéra londýnského klubu Mauricia Pochettina, který výrok svého kolegy označil za smutný a neuctivý. Harry Kane si před dnešním zápasem v Madridu vysloužil největší pozornost jak španělských médií, tak i trenéra Realu Zinedina Zidana.

Ovace pro staronového trenéra. Heynckes je naše šance na lepší fotbal, věří na Bayernu

Číst článek

„Nevím, co bude v budoucnu, ale pro Tottenham je v současnosti nepostradatelný. Umí úplně všechno, vždycky hraje směrem k brance a umí si najít správné místo. Je to kompletní hráč. Nevypadá tak, ale opravdu je,“ ocenil nejlepšího hráče soupeře Zinedine Zidane.

Zároveň připomněl, že právě o Kanea „Bílý Balet“ hodně stojí. Tottenham si ho cení až na pět miliard korun. To je moc i pro prezidenta Realu Florentina Pereze, který údajně Tottenhamu místo peněz nabízí tři své opory - Garetha Balea, Luku Modriće a Karima Benzemu. Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettini ale doufá, že by se Harry Kane mohl stát klubovou legendou. 

„Harryho Kanea zaujala rozlučka Francesca Tottiho s AS Řím. Je to hráč, který sám sebe spojuje s Tottenhamem. Věřím i za naše fanoušky, že u nás zůstane co nejdéle a ukončí tady svou kariéru,“ doufá trenér Tottenhamu Mauricio Pochettini.

Alena Benešová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme