Havárie v Plzni nevadí, Viktoria získala ze Sparty Aleše Čermáka

Fotbalová Viktoria Plzeň získal čtvrtou letní posilu. Ze Sparty přichází záložník Aleš Čermák, který ve Štruncových sadech podepsal čtyřletou smlouvu.

Tento článek je více než rok starý.

Plzeň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Aleš Čermák

Aleš Čermák | Foto: Milan Kammermayer | Zdroj: Fotobanka Profimedia

„Jde o velmi talentovaného hráče, který je i v ideálním fotbalovém věku. S jeho příchodem jsem spokojený. Teď je vše na Alešovi, musí se ukázat a prosadit v konkurenci, která u nás je. Předpoklady pro to má," řekl klubovému webu Viktorie Plzeň kouč Pavel Vrba.

Fotbalista Sparty Čermák boural opilý. Z hořícího auta ho záchranáři vyprostili v bezvědomí

Číst článek

Aleš Čermák podepsal ve Štruncových sadech čtyřletou smlouvu. Je čtvrtou posilou vicemistra po Jakubu Řezníčkovi, Diegu Živuličovi a Danielu Kolářovi. Mládežnický reprezentant přitom měl nedávno autonehodu pod vlivem alkoholu, navíc přichází z konkurenční Sparty.

„Věřím, že si fanoušky získám na svou stranu svými výkony. Rád bych se zde prosadil jako Pavel Horváth, David Limberský, Milan Petržela nebo třeba Dan Kolář, kteří šli stejnou cestou a dokázali s Viktorkou sbírat velké úspěchy," vzpomíná Čermák na jiné hráče, kteří po odchodu ze Sparty zářili na západě Čech.

Přestup přichází ani ne měsíc poté, co předpokládaný kapitán fotbalových „Lvíčat" na Euru havaroval v pražském Suchdole a jeho sportovní auto po nárazu do svodidel a stromu začalo hořet.

„Policisté provedli u 23letého řidiče orientační dechovou zkoušku, která byla pozitivní. Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování," řekla tehdy Radiožurnálu mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme