Prodloužit smlouvu, nebo propustit? Skotský klub nechal o osudu brankáře hlasovat fanoušky

Jako v nějaké reality show si asi připadá fotbalový brankář Livingstonu Gary Maley. Prvoligový skotský klub totiž nechal o osudu sedmatřicetiletého gólmana hlasovat fanoušky na twitteru. Maley tak sleduje rozhodnutí o své budoucí kariéře doslova v přímém přenosu.

Glasgow Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalový míč

Fotbalový míč | Foto: Fotobanka stock.xchng

Do hlasování už se zapojilo více než 150 tisíc lidí a průběžné výsledky vypadají pro Maleyho příznivě. V úterý odpoledne bylo 68 procent lidí pro jeho setrvání v klubu.

Skotským Hearts přijde sestup nespravedlivý. Zlámalův tým se chce bránit soudní cestou

Číst článek

„Příští měsíc mu vyprší kontrakt. Necháme v rukou fanoušků, zda mu nabídneme prodloužení, nebo ne,“ připojil skotský klub k anketě.

Maley se v profesionálním fotbalu nepohybuje dlouho. Do tehdy třetiligového Livingstonu přišel v létě 2016 jako volný hráč z lokálního klubu Broxburn FC a za čtyři roky odchytal všehovšudy devět soutěžních utkání.

Livingston po příchodu zkušeného brankáře postoupil během dvou let až do nejvyšší soutěže a před ukončením letošní sezony byl na velmi lichotivém pátém místě. Maley se ale do brány nedostal a jen výjimečně plnil alespoň roli náhradníka na lavičce.

mov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme