Rande přes internet skončilo vězením. Útočníka Chelsea zatkla policie, modelku odvezla sanitka

Anglický fotbalový reprezentant Callum Hudson-Odoi byl v neděli nad ránem zatčen ve svém bytě policií. Důvodem měl být konflikt se ženou, se kterou si útočník Chelsea domluvil schůzku přes internet.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Callum Hudson-Odoi

Callum Hudson-Odoi | Zdroj: Reuters

Pauza způsobená pandemií koronaviru fotbalistům v Anglii moc nesvědčí. Důkazem jsou události posledních dní, kdy se média v zemi nejprve zaměřila na hráče Arsenalu kvůli jeho údajnému opakovanému prohřešku s omamnými látkami a nejnověji i útočníkovi z konkurenční Chelsea.

Arsenal vyšetřuje chování vlastního hráče. Lacazette nejspíš znovu inhaloval rajský plyn

Číst článek

Hudson-Odoi byl podle deníku The Sun zatčen policií, protože si domů pozval modelku a té se okolo čtvrté hodiny ranní udělalo „nevolno“. Na tom by nejspíš nebylo nic trestného, jenže devatenáctiletý reprezentant byl v březnu pozitivně testován na koronavirus a měl tak porušit karanténu.

Stejný zdroj také uvádí, že byla k domu přivolána policie a záchranná služba, kterou ženu odvezla do nemocnice a muž měl zamířit do policejní cely.

Nejmladší debutant

Hudson-Odoi v přerušené sezoně odehrál za Chelsea 17 ligových zápasů. Třikrát už nastoupil za seniorskou anglickou reprezentaci, poprvé si zahrál jako osmnáctiletý loni v březnu v kvalifikačním utkání o ME proti Česku ve Wembley (5:0). Stal se tak nejmladším anglickým debutantem v soutěžním utkání v historii.

Hudsona-Odoie už žongly nejspíš nebavily, tak si pozval modelku:

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme