Trable Tottenhamu pokračují. Zraněný kapitán Lloris si do konce roku už nezachytá

Brankář Tottenhamu Hugo Lloris pro letošní rok s největší pravděpodobností dochytal. Francouzský reprezentační gólman si v sobotním zápase anglické ligy vážně zranil loket a podle trenéra národního týmu Didiera Deschampse je prakticky vyloučené, že se do konce roku do branky ještě vrátí. Informaci potvrdil i londýnský klub.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář Tottenhamu Hugo Lloris utrpěl zranění v zápase s Brightonem

Brankář Tottenhamu Hugo Lloris utrpěl zranění v zápase s Brightonem | Foto: Andrew Couldridge | Zdroj: Reuters

Deschamps Llorisovo zranění komentoval na srazu francouzské reprezentace před zápasy evropské kvalifikace. Francii čeká v pátek duel na Islandu, o tři dny později přivítá doma Turecko.

Milnerova penalta z nastaveného času zajistila Liverpoolu výhru ve šlágru proti Leicesteru

Číst článek

Tottenham na klubovém webu délku absence svého kapitána potvrdil. Dvaatřicetiletý brankář nebude muset podstoupit operaci, ačkoliv došlo k poškození vazů. Minimálně tříměsíční pauze se ale nevyhne.

„Huga nyní čeká období odpočinku a následné rehabilitace pod dohledem našeho lékařského týmu. Nepředpokládáme, že se v roce 2019 ještě zapojí do tréninku,“ uvedl klub v krátkém prohlášení.

Lloris si vykloubil levý loket ve třetí minutě sobotního zápasu s Brightonem při akci, která skončila gólem. Ze hřiště byl odnesen na nosítkách s kyslíkovou maskou na obličeji. Tottenham duel prohrál 0:3 a završil nevydařený týden, v němž utrpěl i debakl 2:7 od Bayernu Mnichov v Lize mistrů.

mov, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme