Brankář Casillas se dva měsíce po infarktu objevil na začátku předsezonní přípravy Porta

Brankář Iker Casillas dva měsíce po prodělaném infarktu zahájil s Portem letní přípravu na novou sezonu. Osmatřicetiletý španělský fotbalista tím alespoň dočasně vyvrátil spekulace o plánovaném ukončení kariéry.

Tento článek je více než rok starý.

Porto Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Iker Casillas

Iker Casillas | Foto: Carl Recine | Zdroj: Reuters

„Zpátky do práce, první den,“ napsal na sociálních sítích Casillas, který ke krátkému vzkazu přiložil svou fotografii, jak po boku spoluhráčů v civilním oblečení kráčí k úvodnímu tréninku.

Infarkt na tréninku. Gólman Porta Iker Casillas je v nemocnici

Číst článek

Casillase postihl infarkt na začátku května při tréninku a v nemocnici v Portu absolvoval operaci. Poté oznámil, že neví, zda bude s vrcholovým fotbalem pokračovat. Portugalský klub podle médií připravil odchovanci Realu Madrid významnou roli ve vedení a také se údajně zajímal o českého reprezentačního brankáře Tomáše Koubka z francouzského Rennes.

Casillas do Porta přišel v roce 2015 z Realu a pomohl k mu k zisku portugalského titulu a Superpoháru. Za národní tým slavný gólman nastoupil ve 167 zápasech a je španělským rekordmanem. Vedle světového zlata v roce 2010 byl také u triumfů na mistrovství Evropy 2008 a 2012.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme