Inkasovali jsme z jediné chyby, mrzí Pavla Hapala. Z výkonu v Karviné chce vycházet v derby

Jen tři minuty dělily Pavla Hapala, nového trenéra fotbalistů pražské Sparty, od vítězné premiéry na hřišti Karviné. Jenže pak domácí útočník Wágner zůstal sám za obranou Sparty a srovnal.

Tento článek je více než rok starý.

Karviná Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pavel Hapal, nový trenér Sparty

Pavel Hapal, nový trenér Sparty | Foto: Petr Sznapka | Zdroj: ČTK

„Odehráli jsme velice slušný první poločas. Škoda, že jsme nevyužili ještě jednu možnost. Šancí bylo z obou stran poskrovnu, mužstvo pracovalo v defenzivě velice dobře. Bohužel jsme za zápas udělali jedinou chybu, z toho jsme inkasovali,“ litoval nový trenér Sparty Pavel Hapal po zápase v Karviné.

První zápas Hapala ve Spartě skončil remízou, vyhrály Boleslav a Slovácko

Číst článek

Na Spartě byla znát alespoň v prvním poločase větší chuť než pod vedením trenéra Stramaccioniho, po změně stran Pražané nevyužili své šance, na rozdíl od Tomáše Wágnera deset minut před koncem.

„Každý hraje s chutí ukázat se, nový trenér je vždycky impuls. Ale pořád jsme tu stejní hráči, stejný tým, akorát přišel nový trenér. Musíme začít pracovat a když budeme bojovat jako dnes, doufám, že se to obrátí. A doufám, že se to obrátí už v derby,“ věří Martin Frýdek.

Poprvé od poloviny října se do základní sestavy Sparty vrátil David Lafata, přítomnost kapitána sparťané přivítali. „Je to zkušený hráč a určitě pomůže celému mužstvu, když tam bude,“ říká Frýdek.

„Mám informace, že David odtrénoval prakticky všechno. Je to kapitán a na hrotu jsem chtěl vsadit na zkušenost. Potřebuju v kabině kapitána, který mužstvo motivuje, hecuje. A David se toho zhostil velice slušně,“ pochválil Pavel Hapal.

Sparta ani s kapitánským impulsem v sestavě nevyhrála, Pavel Hapal přesto viděl týden před derby pozitiva. „Myslím, že na výkon, co se týká bojovnosti, nasazení a koncentrovanosti, se dá navázat. Ale na můj vkus jsme měli málo věcí dopředu,“ upozorňuje nový trenér Sparty, že pouze defenziva a nasazení na Slavii stačit nebudou.

David Procházka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme