Neapol smazala třígólovou ztrátu, ze šlágru přesto vyšel vítězně Juventus. Matějů debutoval v italské lize

Obhájce titulu Juventus Turín v druhém kole italské ligy neudržel s Neapolí před vlastními diváky tříbrankový náskok, ale nakonec díky vlastnímu gólu v nastavení zvítězil 4:3.

Turín Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Cristiano Ronaldo si kryje míč před obráncem Kostasem Manolasem

Cristiano Ronaldo si kryje míč před obráncem Kostasem Manolasem | Foto: MASSIMO PINCA | Zdroj: Reuters

Juventus mířil proti vicemistrovi ke snadné výhře, po gólu Cristiana Ronalda v 62. minutě vedl už 3:0, ale hosté z Neapole během 19 minut vyrovnali. Dělbu bodů nakonec smolně odmítl Kalidou Koulibaly, který ve druhé nastavené minutě ve snaze o odvrácení centru z přímého kopu trefil horní roh vlastní branky.

Barcelona ve španělské lize znovu zaváhala. Na hřišti Osasuny remizovala, trefil se šestnáctiletý Fati

Číst článek

Aleš Matějů debutoval v Serii A v dresu nováčka Brescie, která prohrála na hřišti AC Milán 0:1. Jeho spoluhráč Jaromír Zmrhal tentokrát přihlížel utkání pouze z lavičky.

Milán šel do vedení ve 12. minutě, kdy se prosadil Hakan Calhanoglu. Jen o dvě minuty později se na hřiště dostal Matějů. Třiadvacetiletý bek, který nemohl v prvním kole z důvodu karetního trestu nastoupit, vystřídal Bruna Martellu a prožil si premiéru v nejvyšší italské soutěži. V dresu Brescie již působil v minulé sezoně, v Serii B nastoupil do 22 zápasů.

Italská fotbalová liga - 2. kolo:
AC Milán - Brescia 1:0 (12. Calhanoglu), Juventus Turín - Neapol 4:3 (16. Danilo, 19. Higuaín, 62. Ronaldo, 90.+2 vlastní Koulibaly - 66. Manolas, 68. Lozano, 81. Di Lorenzo).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme