Jablonec porazil Duklu 2:1, o obratu rozhodl kapitán Hübschman

Fotbalisté Jablonce porazili ve 28. kole Duklu 2:1 a upevnili si čtvrté místo v tabulce Fortuna ligy. Vítězný gól dal neobvyklý střelec a kapitán Severočechů Tomáš Hübschman.

Jablonec (Aktualizováno: 17:51 14. 4. 2019) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

O vítězství Jablonce rozhodl Tomáš Hübschman

O vítězství Jablonce rozhodl Tomáš Hübschman | Foto: Radek Petrášek | Zdroj: ČTK

Souboj týmů s rozdílným postavením v tabulce i aktuální formou sice začal velkou šancí domácího Jana Chramosty a skvělým zákrokem hostujícího gólmana Rady, jako první se ale radovali hosté.

Odvolaná penalta, tvrdé fauly a remíza. Derby Slavia - Sparta skončilo 1:1

Číst článek

Španěl v dresu Dukly Pablo Gonzáles si po 20 minutách vyměnil míč s Jakubem Podaným a přesným centrem našel Lukáše Holíka. Poslední tým ligy na Střelnici vedl.

Jenže radost Pražanům příliš dlouho nevydržela. Po půlhodině hry Mohamed Doumbia ztratil míč a proti unikajícímu Považancovi musel použít záchrannou brzdu. „Odměnou“ mu byla červená karta a brzká sprcha. Domácí vyrovnali ještě do přestávky, když Trávníkovu střelu Rada pouze vyrazil k Janu Chramostovi, který před sebou měl jen prázdnou branku.

Obrat ve skóre přišel 12 minut po přestávce. Tomáš Holeš našel kousek za velkým vápnem Dukly Tomáše Hübschmana, jehož ligové góly se dají spočítat na prstech ruky, tentokrát jeho rána znamenala vítězství 2:1 a tři body.

Jablonec je po výhře se 48 body čtvrtý, Dukla má bodů pouze 19 a zůstává poslední, ztráta na předposlední Karvinou navíc po 28. kole vzrostla na 4. body.

Nedělní program 28. zakončuje derby mezi Slavií a Spartou, který Radiožurnál vysílá v přímém přenosu. Server iROZHLAS.cz nabízí utkání v textovém onlinu.

28. kolo první fotbalové ligy:
FK Jablonec - Dukla Praha 2:1 (1:1)
Branky: 41. Chramosta, 58. Hübschman - 22. Holík. Rozhodčí: Ginzel - Pelikán, Poživil. ŽK: Souček, Ďurica, Douděra. ČK: 37. Doumbia (všichni Dukla). Diváci: 2385.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme