Jankto míří ze Sampdorie do španělské ligy, zájem o reprezentačního záložníka má Getafe

Fotbalista Jakub Jankto má namířeno ze Sampdorie Janov do španělského Getafe. Patnáctý tým loňského ročníku La Ligy by měl za reprezentačního záložníka zaplatit šest milionů eur (asi 153 milionů korun). Informaci přinesl redaktor Sky Sports Gianluca Di Marzio.

Madrid Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Jankto.

Jakub Jankto. | Foto: Alberto Lingria | Zdroj: Reuters

Podle informací italského novináře už jsou oba kluby na přesunu pětadvacetiletého záložníka domluvené. Jankto by měl v nejbližší době doladit podmínky přestupu přímo v Madridu.

Souček trefil West Hamu vítězství v Newcastlu. Citizens zahájili obhajobu porážkou s Tottenhamem

Číst článek

Jankto opustí Itálii po sedmi letech, do Udine zamířil z pražské Slavie v roce 2014. Poslední tři roky strávil v Sampdorii, která za něj zaplatila 14,5 milionu eur (asi 370 milionů korun).

Český záložník odehrál v Serii A celkem 155 utkání a připsal si 17 branek a stejný počet asistencí. Výkony v italské lize mu vynesly i pevné místo v národním týmu, za který nastřílel v 39 utkáních čtyři góly. Zahrál si i na nedávném evropském šampionátu.

mov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme