Jankto má podle trenéra poraněnou lýtkovou a holenní kost. Délku léčení určí další vyšetření

Fotbalový reprezentant Jakub Jankto, který kvůli zranění nedohrál sobotní utkání španělské ligy Getafe s Vallecanem, má podle svého kouče zřejmě poraněnou lýtkovou a holenní kost. Deník Marca informoval, že vyloučena není prasklinka či zlomenina. Rozsah zranění a délku léčby určí až další vyšetření.

Madrid Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalový reprezentant Jakub Jankto

Fotbalový reprezentant Jakub Jankto | Foto: Mutsu Kawamori/AFLO | Zdroj: Reuters

„Neznáme plný rozsah zranění. Uděláme potřebná vyšetření, ale zdá se, že je poraněná lýtková kost. Uvidíme, co holenní. Je to jedno s druhým. Tyhle věci se stávají a nedají se ovlivnit,“ citoval deník AS trenéra Míchela.

Reprezentace se musí v Belgii obejít bez další opory, kvůli zranění chybí záložník Jankto

Číst článek

Bývalý záložník Sampdorie Janov, který přestoupil do Getafe v úvodu sezony za šest milionů eur, se zranil v 11. minutě, kdy při pokusu o halfvolej špatně došlápl a s bolestivou grimasou se chytil za levou nohu. Trávník po téměř tříminutovém ošetření opustil pětadvacetiletý záložník na nosítkách.

Getafe prohrálo s Vallecanem 0:3 a zůstalo po pěti zápasech bez bodu u dna ligové tabulky. Vedle Jankta nemůže Míchel počítat ani se zraněnými Maurem Arambarrim nebo Sandrem Ramírezem a Erickem Cabacem.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme