Zkušený obránce Krob posiluje Jablonec. V Teplicích jej na konci sezony přeřadili do béčka

Bývalý kapitán Teplic Jan Krob, kterého severočeský klub na konci loňské sezony přesunul do B týmu, přestupuje do Jablonce. Dvaatřicetiletý levý obránce podepsal jednoletou smlouvu s opcí.

Tento článek je více než rok starý.

Jablonec Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Obránce Jan Krob je novou posilou Jablonce

Obránce Jan Krob je novou posilou Jablonce | Foto: FK Jablonec

„Byla to strašně rychlá akce. Po obědě mi volal pan Pelta a během dvou minut bylo všechno domluvené. Jsem strašně moc rád, že se povedl přestup do takového klubu, jaký je Jablonec. Pravidelně hraje o nejvyšší příčky a bojuje o poháry. Jablonec je momentálně o level výš než Teplice. Moc se těším na novou výzvu,“ řekl pro jablonecký klubový web Krob.

Fotbalový Jablonec má první posilu. Klub podepsal ukrajinského krajního obránce Curikova

Číst článek

Zkušený obránce odehrál v Teplicích 120 zápasů, plnil i roli kapitána. Na konci loňské sezony, zvláště v důsledku ostudné domácí nadstavbové prohry s Mladou Boleslaví 0:8, byl suspendován a přesunut do B týmu.

Jablonci se během letní přípravy zranila nová ukrajinská posila Andrij Curikov, v přípravných zápasech tak na levém okraji obrany zatím zaskakoval záložník Jan Sýkora, jenž je na severu Čech na hostování z pražské Slavie.

V loňské sezoně na pozici levého obránce působil další Ukrajinec Eduard Sobol, který se ale po skončení hostování vrátil zpět do Šachtaru Doněck.

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme