Jarolím má podle egyptských médií převzít klub Al Ahlí. ‚Žádná nabídka mi na stole neleží,‘ reaguje kouč

Trenér českých fotbalistů Karel Jarolím by podle egyptských médií mohl převzít káhirský klub Al Ahlí. Vedení reprezentace to označilo za spekulace s tím, že kouč se plně koncentruje na středeční přípravný zápas s Nigérií. Samotný Jarolím tvrzení egyptských médií odmítl.

Tento článek je více než rok starý.

Laa an der Thaya (Rakousko) (Aktualizováno: 13:49 3. 6. 2018) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Reprezentační kouč Karel Jarolím.

Reprezentační kouč Karel Jarolím. | Foto: Vít Šimánek | Zdroj: ČTK

„Jsem z toho trochu zaskočený. Žádná nabídka mi na stole neleží. Jediné, na co se soustředím, je středeční utkání s Nigérií, protože po tom zpackaném utkání s Austrálií máme co napravovat,“ řekl Jarolím novinářům na soustředění v Rakousku.

Fotbalisté se vyrovnávají s porážkou, Hušbauera uklidňují knihy o vrazích

Číst článek

Server Egy Sport napsal, že podle jeho zdrojů se Al Ahlí s Jarolímem dohodl, že nahradí ve funkci dosavadního trenéra Hossama Al Badrího. Už se jen čeká, až trenér dorazí do Egypta a podepíše smlouvu. Podobné informace zaznívaly i v dalších egyptských médiích.

Jednašedesátiletý Jarolím v minulosti v arabském světě pracoval. V letech 2011 až 2013 někdejší kouč pražské Slavie či Mladé Boleslavi vedl saúdskoarabský klub Al Ahlí Džidda, pak odešel do Spojených arabských emirátů koučovat Al Wahdu.

U národního týmu má Jarolím působit až do roku 2020. Loni v říjnu se na tom po neúspěchu v kvalifikaci mistrovství světa dohodl s vedením Fotbalové asociace ČR, i když se jeho smlouva dá letos v létě vypovědět.

Na podzim má Jarolím vést reprezentaci do premiérového ročníku Ligy národů, kde se čeští fotbalisté utkají ve skupině se Slovenskem a Ukrajinou. Pokud by se potvrdily spekulace o jeho odchodu, nový trenér by naskočil rovnou do soutěže a neměl by k dispozici žádné přípravné utkání.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme