Jarolím nominoval na závěrečné duely kvalifikace. Premiéra čeká olomouckého Faltu

Záložník Šimon Falta je jediným nováčkem v nominaci fotbalové reprezentace na závěrečné dva zápasy kvalifikace mistrovství světa proti Ázerbájdžánu a San Marinu. Trenér Karel Jarolím nemohl povolat zraněné záložníka Ladislava Krejčího a útočníka Patrika Schicka.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kouč fotbalové reprezentace Karel Jarolím

Kouč fotbalové reprezentace Karel Jarolím | Zdroj: ČTK

Falta je jedním ze strůjců výborného vstupu nováčka Olomouce do prvoligové sezony. Čtyřiadvacetiletý středopolař si v osmi kolech připsal tři góly a jednu asistenci. Sigma je v tabulce druhá o sedm bodů za vedoucí Plzní. „Umí zakončit a připravit zajímavé situace ostatním,“ cení si reprezentační kouč Karel Jarolím.

Šanci na postup na šampionát v Rusku v příštím roce národní tým definitivně ztratil už po porážkách 1:2 s Německem a 0:2 v Severním Irsku na začátku září. S Ázerbájdžánem se reprezentace utká ve čtvrtek 5. října v Baku, proti San Marinu nastoupí o tři dny později v Plzni.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme