Jiří Pavlenka fotbalovou Slavii neopustí. Vedení Slavie odmítlo nabídku Brém

Vedení fotbalové Slavie odmítlo nabídku bundesligových Brém za reprezentačního brankáře Jiřího Pavlenku. Na twitteru o tom informoval předseda představenstva úřadujícího mistra Jaroslav Tvrdík.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Pavlenka při zápase proti Belgii

Jiří Pavlenka při zápase proti Belgii | Zdroj: Reuters

"Mohu potvrdit nabídku Werderu Brémy a současně vyloučit její přijetí. Jirka Pavlenka je špičkový hráč a naší prioritou je Champions League," napsal Tvrdík.

Sám hráč připustil, že nabídka Brém je pro něj lákavá. "Bundesliga patří mezi top ligy. Pro mě je to velká možnost se v kariéře posunout a lákalo by mě to. Rozhodující slovo ale bude na Slavii. Doufám, že se nějak domluvíme. Během tohoto týdne by mělo být jasno," prohlásil Pavlenka.

Pavlenka přišel do Slavie loni v lednu z Ostravy a postupně se vypracoval v jedničku Pražanů. V minulé sezoně výrazně pomohl k titulu a byl zvolen i nejlepším brankářem nejvyšší soutěže. Pětadvacetiletý gólman chytal dvakrát i za národní tým.

"Pro Jirku je to asi velká výzva a bylo by to pro něj suprové. Nechám to na vedení a uvidíme. Rozhodně bychom o něj ale nechtěli přijít, protože je to naše jasná jednička a klíčový hráč," řekl útočník Slavie Milan Škoda.

Brémy, kde už působí brankář Jaroslav Drobný a obránce Theodor Gebre Selassie, byly podle serveru iSport.cz ochotny za Pavlenku zaplatit více než dva miliony eur (asi 52 milionů korun).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme