Turecký Alanyaspor vyřadí Šuralovo číslo 90, po smrti fotbalisty finančně zajistí jeho rodinu

Alanyaspor vyřadí na počest tragicky zesnulého fotbalisty Josefa Šurala číslo 90, které český reprezentant nosil v tureckém klubu na dresu. Turecký celek to oznámil na twitteru.

Alanya, Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Josef Šural v reprezentačním dresu

Josef Šural v reprezentačním dresu | Foto: David W Cerny | Zdroj: Reuters

Alanyaspor se vedle vyřazení Šuralova číslo 90 také postará o rodinu českého hráče, který přišel o život při pondělní autonehodě v 28 letech.

‚Kamarád, fantastický táta, skvělý fotbalista.‘ Na Josefa Šurala vzpomínají spoluhráči i trenéři

Číst článek

„Klub se rozhodl pokračovat v plnění svých smluvních povinností vůči tragicky zesnulému Josefu Šuralovi a do budoucna finančně zajistí rodinu reprezentačního útočníka,“ uvedla na svém facebookovém profilu Česká asociace fotbalových hráčů s odkazem na informace od turecké hráčské asociace.

Šural po sobě zanechal manželku a dvě dcery, jedné je pět let a druhé teprve tři měsíce. Narodila se v době, kdy útočník přestupoval do Turecka ze Sparty.

Dvacetinásobný český reprezentant, který přišel do Alanyasporu v lednu ze Sparty, zemřel v nemocnici po nehodě minibusu, jímž se s dalšími hráči vracel z nedělního ligového utkání na hřišti Kayserisporu.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme