Douglas Costa se omluvil za plivnutí do soupeřova obličeje, Juventus mu dá pokutu

Záložník Juventusu Douglas Costa se omluvil za plivnutí na protihráče v nedělním utkání italské fotbalové ligy se Sassuolem. Brazilský reprezentant plivl Federicu Di Francescovi během rozmíšky přímo do obličeje, za což byl v nastaveném čase vyloučen.

Tento článek je více než rok starý.

Turín Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Záložník Juventusu Douglas Costa (vlevo)

Záložník Juventusu Douglas Costa (vlevo) | Zdroj: Reuters

Trenér Juventusu již oznámil, že Costa dostane pokutu. Hráče zřejmě nemine dlouhý zákaz startů od disciplinární komise. Přitížit mu může i předchozí chování v zápase, kdy se ohnal po soupeři loktem a navíc se pokusil Di Francesca udeřit hlavou.

„Udělal jsem hroznou chybu. Chci se omluvit všem fanouškům Juventusu za přehnanou reakci v zápase. Omlouvám se i spoluhráčům, kteří při mně stojí v dobrých i zlých časech. Bylo to ošklivé, jsem si toho vědom a omlouvám se za to všem,“ napsal osmadvacetiletý Brazilec na instagramu.

„Chci ujistit, že šlo o ojedinělou věc, nikdy ve své kariéře jsem se takhle nechoval,“ uvedl Costa, který v červnu přestoupil z Bayernu Mnichov za 40 milionů eur. V Juventusu už na jaře hostoval a pomohl mu získat další titul.

Turínský tým, který vyhrál italskou Serii A v posledních sedmi ročnících, v neděli vyhrál nad Sassuolem 2:1 díky prvním dvěma brankám letní posily Cristiana Ronalda v černobílém dresu Juventusu.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme