Villarreal zvládl odvetu lépe, na půdě Juventusu Turín zvítězil 3:0 a zahraje si čtvrtfinále Ligy mistrů

Fotbalisté Villarrealu vyhráli v osmifinálové odvetě Ligy mistrů na hřišti Juventusu Turín 3:0 a po úvodní remíze 1:1 postoupili mezi osm nejlepších. Úřadující vítězové soutěže z anglické Chelsea zvítězili v osmifinálové odvetě v Lille 2:1, první zápas vyhráli 2:0.

Turín (Aktualizováno: 23:21 16. 3. 2022) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Villarrealu se radují z postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů

Fotbalisté Villarrealu se radují z postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů | Zdroj: Reuters

Juventus si v prvním poločase proti Villarrealu vytvořil řadu šancí, jenže žádnou neproměnil. Vlahovičovu střelu zastavilo břevno.

Utkání Juventus FC - Villarreal CF jsme sledovali ONLINE

Číst článek

Úřadující vítěz Evropské ligy vstřelil všechny branky v poslední čtvrthodině. Nejprve se z penalty po několika minutách na hřišti prosadil střídající Moreno, po rohovém kopu skóroval Torres a poté z pokutového kopu Danjuma.

Turínský celek prohrál v základní hrací době po 21 soutěžních zápasech. „Žlutá ponorka“ vyhrála venku v Lize mistrů potřetí za sebou. Do čtvrtfinále Ligy mistrů se probojovala potřetí v historii a poprvé od roku 2009.

Slaví i Chelsea

Odvetu mezi Lille a Chelsea zdramatizoval proměněnou penaltou v 38. minutě domácí útočník Yilmaz. Anglický tým ale v nastavení úvodní půle zásluhou Pulisice srovnal a kapitán Azpilicueta po změně stran dokonal obrat.

Obhájce francouzského titulu ani na druhý pokus do čtvrtfinále Ligy mistrů neprošel a Chelsea podlehl i ve čtvrtém vzájemném duelu. Celek z Londýna porazil francouzského soupeře v šestém pohárovém duelu po sobě a do čtvrtfinále soutěže se dostal podesáté v historii.

Pdvetná utkání osmifinále fotbalové Ligy mistrů:

Juventus Turín - Villarreal 0:3 (0:0)
Branky: 78. Moreno z pen., 85. Torres, 90.+2 Danjuma z pen. Rozhodčí: Marciniak - Sokolnicki, Listkiewicz - Kwiatkowski (video, všichni Pol.). ŽK: De Ligt (Juventus). Diváci: 30.385. První zápas: 1:1, postoupil Villarreal.

Lille - Chelsea 1:2 (1:1)
Branky: 38. Yilmaz z pen. - 45.+3 Pulisic, 71. Azpilicueta. Rozhodčí: Massa - Meli, Alassio - Irrati (video, všichni It.). ŽK: Gudmundsson, Fonte - Chalobah. Diváci: 49.048. První zápas: 0:2, postoupila Chelsea.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme