Kamil Vacek se vrací do Česka, záložník bude na jaře hostovat v Bohemians

Fotbalisty Bohemians Praha 1905 posílí bývalý reprezentant Kamil Vacek. Ofenzivní střední záložník přichází na půlroční hostování z dánského Odense jako náhrada za Martina Haška mladšího, který přestoupil do Sparty.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kamil Vacek

Kamil Vacek | Foto: Michal Doležal | Zdroj: ČTK

Právě na Letné prožíval jednatřicetiletý Vacek nejlepší roky kariéry v době, kdy byl na lavičce Sparty jako asistent současný kouč Bohemians Martin Hašek starší. Celkem v české lize odehrál odchovanec Olomouce 139 zápasů a dal 14 branek.

Hrají jako jejich otcové za Spartu. Přesto se prý Martin Frýdek mladší a Martin Hašek mladší nepotatili

Číst článek

Vacek působil také v Mladé Boleslavi a v zahraničí oblékal dresy Bielefeldu, Chieva Verona, Gliwic, Maccabi Haifa, Slasku Vratislav a naposledy Odense, za které ale na podzim odehrál jen osm minut.

Kariéru se nyní pokusí oživit v Bohemians, kteří o něj usilovali několik týdnů, jelikož po Haškově odchodu potřebovali hráče na jeho pozici.

„Od začátku se mi líbilo jednání pana Jakubowicze a pana Držmíška. Jsem v situaci, kdy potřebuji udělat správné rozhodnutí z hlediska mé kariéry. Cítím, že právě Bohemka je pro mě teď to správné řešení,“ řekl pro web Bohemians Vacek, který má na kontě devět startů za národní tým. Naposledy za něj hrál v březnu 2016.

➡️ PŘÍCHOD | Z dánského Odense přichází zatím na hostování KAMIL VACEK!! Více v článku na VĎ: bohemians.cz/clanek/20290/p…

11:32 – 28. 01. 2019

8 40

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme