Fotbalové velkokluby mění gólmany. Navas přestoupil z Realu do PSG, opačným směrem jde Aréola

Francouzský mistr Paris Saint-Germain podepsal čtyřletou smlouvu s Kostaričanem Keylorem Navasem. Opačným směrem do Realu Madrid se stěhuje Francouz Alphonse Aréola, jenž bude ve španělské metropoli jednu sezonu pouze hostovat bez možnosti opce.

Paříž Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Segio Ramos v objetí s brankářem Keylorem Navasem

Segio Ramos v objetí s brankářem Keylorem Navasem | Zdroj: Reuters

Šestadvacetiletý Aréola, jenž má na kontě tři reprezentační starty za Francii a jako brankářská trojka byl loni členem zlatého týmu na MS, by měl v Realu krýt záda Belgičanovi Thibautu Courtoisovi.

Reprezentační útočník Schick odchází z AS Řím. Do konce sezony bude hostovat v Lipsku

Číst článek

Dvaatřicetiletý Navas opouští Real po pěti letech, během nichž vyhrál s madridským klubem mimo jiné třikrát Ligu mistrů. V PSG bude nejspíš brankářskou jedničkou před Španělem Sergiem Ricem, jenž přišel v neděli na hostování ze Sevilly.

Navasovým příchodem završil PSG kompletní letní obměnu brankářské trojice. Před Aréolou už bohatý klub opustili Němec Kevin Trapp (Frankfurt) a italská legenda Gianluigi Buffon, jenž se vrátil do Juventusu. V červenci Pařížané získali polského mladíka Marcina Bulku po vypršení jeho kontraktu v Chelsea.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme