Po Astaně a Maccabi i Celtic. Fotbalisty Kluže táhne za postupem do Ligy mistrů Francouz Omrani

Čekání na soupeře skončilo - fotbalisté Slavie už vědí, že jim v cestě do Ligy mistrů stojí rumunská Kluž. Ta vybojovala ve 3. předkole postup přes favorizovaný Celtic Glasgow. Po úvodní domácí remíze 1:1 totiž vyhrála dramatickou odvetu ve Skotsku 4:3.

Glasgow Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Kluže slaví postup do čtvrtého předkola Ligy mistrů přes Celtic Glasgow

Fotbalisté Kluže slaví postup do čtvrtého předkola Ligy mistrů přes Celtic Glasgow | Foto: Carl Recine | Zdroj: Reuters

Rumunští televizní komentátoři mohutně slavili poslední gól Kluže a mluvili o postupu přes Celtic Glasgow jako o fenomenálním úspěchu. A obrovská radost byla mezi hráči a realizačním týmem, jak je jasné z klubové nahrávky ze šatny jen pár minut po zápase.

Tým kolem trenéra Dana Petreska - bývalého rumunského reprezentanta - bojuje v kvalifikaci Ligy mistrů od prvního předkola.

Fotbalisté Slavie si o Ligu mistrů zahrají s Kluží. Rumunský tým v odvetě porazil Celtic Glasgow 4:3

Číst článek

Postupně vyřadil kazašskou Astanu, izraelský tým Maccabi Tel Aviv a teď i skotský Celtic Glasgow, proti kterému v odvetě dvakrát skóroval Francouz Billel Omrani - nejlepší střelec Kluže v předkolech, který dal 6 z 11 branek rumunského mistra.

I na Omraniho se teď bude připravovat Slavia, která podle všeho spíš čekala v závěrečném boji o Ligu mistrů skotského soupeře. V cestě do prestižní soutěže jí ale stojí nakonec Kluž. Úvodní zápas se hraje příští úterý v Rumunsku, pražská odveta pak bude ve středu 28. srpna.

Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme