Komise rozhodčích: Slovácku upřeli sudí regulérní gól, trenér Svědík měl vidět červenou kartu

Komise rozhodčích vyhodnotila sporný moment z osmého kola první české fotbalové ligy mezi Slováckem a Mladou Boleslaví. Ve 47. minutě asistent Miloš Vitner chybně signalizoval ofsajd při gólové střele Marka Havlíka z 20 metrů kvůli tomu, že Ondřej Šašinka v údajném postavení mimo hru bránil ve výhledu brankáři Janu Šedovi.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ondřej Šašinka ze Slovácka (vlevo) dostal žlutou kartu, vpravo je Daniel Pudil z Boleslavi

Ondřej Šašinka ze Slovácka (vlevo) dostal žlutou kartu, vpravo je Daniel Pudil z Boleslavi | Foto: Dalibor Glück | Zdroj: ČTK

Na utkání nebyl videorozhodčí, který by sporný moment mohl objasnit. Slovácko vedlo od 31. minuty, ale v nastavení o výhru přišlo, když na konečných 1:1 vyrovnal Jiří Klíma. Domácí proti gólu protestovali, protože Klíma podle nich zahrál rukou, ale branka platila.

Sparta zpochybňuje kvůli výkonům rozhodčích regulérnost ligy. Žádá nápravu

Číst článek

Komise rozhodčích v pondělí vytknula hlavnímu sudímu Ondřeji Cieslarovi, že za protesty a vstup na hřiště po zápase neudělil červenou kartu trenérovi Slovácka Martinu Svědíkovi. Prvním vyloučeným koučem v české nejvyšší soutěži se tak stal o den později teplický Stanislav Hejkal v utkání s Karvinou (0:0).

V utkání Opava - Slavia (1:1) chyboval podle komise rozhodčích sudí Ondřej Berka, když v 11. minutě nenařídil přímý volný kop pro hosty a nevyloučil domácího Jaroslava Svozila za zmaření zjevné brankové možnosti. Opavskému stoperovi dal za faul na Júsufa Hilála červenou kartu až dodatečně po konzultaci s videorozhodčím.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme