Krmenčík dostal za simulování 40 tisíc korun pokutu. Na zápas se Spartou chybět nebude

Fotbalový útočník Michael Krmenčík se představí v nedělním ligovém utkání proti pražské Spartě. Za simulování v zápase proti Zlínu dostal od Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace pokutu 40 tisíc. Stejný trest dostal i mladoboleslavský Jan Chramosta. Podle mluvčího Plzně Václava Hanzlíka se Viktoria odvolá.

Tento článek je více než rok starý.

Praha (Aktualizováno: 16:37 12. 10. 2017) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michael Krmenčík v reprezentačním dresu při zápase proti San Marinu

Michael Krmenčík v reprezentačním dresu při zápase proti San Marinu | Zdroj: ČTK

Útočník Viktorie Plzeň byl potrestán za nasimulovaný pád při utkání proti Zlínu. V tom spadl a to pak vedlo k volnému přímemu kopu, ze kterého Plzeň však nic nevytěžila.

Původně se měl Krmenčíkův případ řešit až za 14 dní, ale disciplinární komise se rozhodla jeho prohřešek projednat ještě před duelem se Spartou. Ten se hraje v neděli na pražské Letné.

Plzeňský hráč dostal pokutu 40 tisíc korun. Stejnou částkou musí zaplatit i Jan Chramosta z Mladé Boleslavi, který nafilmoval pád při souboji právě s Plzní. Naopak stop na jedno utkání za simulování dostal Pavel Vyhnal z druholigové Vlašimi.

„V případě hráčů Krmenčíka a Chramosty to nemělo vliv na výsledek utkání, ale v případě hráče Vyhnala ano. To je rozdíl mezi těmito dvěma případy," vysvětlil pro Radiožurnál místopředseda disciplinární komise Josef Teplý.

Mluvčí Plzně Václav Hanzlík Radiožurnálu potvrdil, že se klub proti Krmenčíkově pokutě odvolá.

bor, pes Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme