Krejčí prodělal plicní embolii a byl hospitalizován. ‚Cítím se dobře,‘ vzkázal po propuštění fotbalista

Fotbalový záložník Ladislav Krejčí starší prodělal plicní embolii a musel být hospitalizován v nemocnici. Po podrobném vyšetření byl devětadvacetiletý hráč pražské Sparty propuštěn do domácího léčení, ale od fotbalu ho čeká několikaměsíční pauza. Klub o tom informoval na svých oficiálních stránkách.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ladislav Krejčí

Ladislav Krejčí | Zdroj: Profimedia

Odchovanec pražského velkoklubu podle vedení prodělal vážnou plicní příhodu, jeho stav je však nyní stabilizovaný a sám vzkázal, že je v pořádku.

Začíná fotbalová liga. Slavia útočí na čtvrtý titul v řadě, Hradec se chce po čtyřleté odmlce udržet

Číst článek

Zkušený záložník však nyní musí postoupit léčbu, která ho z fotbalu vyřadí na několik měsíců.

„Jsme opravdu rádi, že se teď už Láďovi daří výrazně lépe. Děkuju všem z Ústřední vojenské nemocnice, kde poskytli Krejdovi opravdu profesionální a rychlou pomoc. Moc si toho vážíme, situace byla skutečně vážná,“ řekl sportovní ředitel AC Sparta Praha Tomáš Rosický.

Krejčí se vrátil do Sparty loni v srpnu po čtyřech letech v Boloni. V aktuální sezoně zasáhl do všech čtyř soutěžních zápasů, v nichž zaznamenal jeden gól a dvě asistence. Dnešní úvodní utkání 3. předkola Ligy mistrů s Monakem bude sledovat jenom jako divák.

🏥 Laco Krejčí prodělal plicní embolii, v noci z neděle na pondělí musel být hospitalizován a čeká ho několik měsíců mimo zápasový režim.
🙏 Díky péči lékařů a zdravotnického personálu z ÚVN už je v dobrém stavu a byl propuštěn z nemocnice. #acsparta

➡️ bit.ly/3iqN1XP

13:13 – 03. 08. 2021

21 444

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme