Citelná ztráta pro fotbalovou Spartu, Krejčí mladší přijde kvůli zlomenině o zbytek sezony

Fotbalová Sparta s největší pravděpodobností už do konce sezony nemůže počítat se záložníkem Ladislavem Krejčím mladším. Dvaadvacetileté opoře letenského klubu lékaři diagnostikovali zlomeninu zánártní kůstky. Klub o tom informoval na svých oficiálních stránkách.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ladislav Krejčí mladší

Ladislav Krejčí mladší | Zdroj: Profimedia

Krejčí si zranění přivodil během zápasu při střetu s protihráčem a podle týmových lékařů není nutné, aby podstoupil operaci.

Sbor rozhodců trvá na svém, Hašek dluží Spartě více než dvacet milionů. Fotbalista se odvolá k arbitráži

Číst článek

Dvaadvacetiletý fotbalista, který se Spartou nedávno podepsal novou smlouvu a v zápase proti Teplicím zaznamenal hattrick, si však na návrat na hřiště bude muset počkat nejspíš až do nové sezony.

Letenský klub je aktuálně na druhé pozici nejvyšší domácí soutěže, kde má náskok jednoho bodu na třetí Jablonec a navíc odložený zápas 23. kola s Plzní k dobru. 

Utkání se mělo původně konat 13. března, ale kvůli koronavirové karanténě západočeského týmu bylo odloženo. Nový termín byl stanoven na 12. května od 18 hodin.

❌ Špatná zpráva, LK37 je mimo hru.

Lékaři Krejdovi diagnostikovali zlomeninu v zánártní kůstce na noze. Záložník bude chybět na hřišti pravděpodobně po celý zbytek aktuální sezony.

🙏 Brzké uzdravení, Krejdo! #acsparta

➡️ bit.ly/2Qlyb9v

13:28 – 20. 04. 2021

13 189

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme