Červená pro Ronalda. Hvězdu Juventusu na cestě ze hřiště utěšoval i Pavel Nedvěd

Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo zažil velmi krátkou premiéru v dresu Juventusu Turín v Lize mistrů. Ve Valencii po necelé půl hodině hry viděl červenou kartu a musel předčasně do sprch.

Valencia Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Za co? Cristiano Ronaldo dostal ve Valencii červenou kartu

Za co? Cristiano Ronaldo dostal ve Valencii červenou kartu | Foto: Alberto Saiz | Zdroj: ČTK/AP

Ve 29. minutě utkání během útoku Juventusu se Cristiano Ronaldo při náběhu do pokutového území snažil uvolnit přes bránícího Jeisona Murilla. Hráč Valencie po kontaktu s Ronaldem skončil na zemi a portugalský reprezentant následně chytil Murilla za vlasy.

Jeden z nejlepších výkonů, chválil plzeňské fotbalisty Vrba. Krmenčík by góly měnil za body

Číst článek

Německý rozhodčí Felix Brych, který situaci neviděl, pak na radu asistenta Ronaldovi ukázal červenou kartu. Ten se teatrálně chytil za hlavu a padl na zem. V jeho očích se objevily slzy a při odchodu do šatny pak Ronalda utěšoval i bývalý český reprezentant Pavel Nedvěd, který je v současnosti viceprezidentem Juventusu.

Šlo o první červenou kartu hvězdného portugalského záložníka v Lize mistů, přitom nastoupil už ke 154. zápasu. 

I tak ale dokázal turínský celek ve Valencii vyhrát 2:0, když Miralem Pjanič proměnil dvě penalty.

Cristiano Ronaldo teď musí čekat, jaký trest dostane. V případě dvouzápasové stopky by totiž přišel o duel na Manchesteru United, kde strávil šest let a stal se hvězdou.

Pavel Nedvěd obrečel vykartování pro finále.

Ronaldo vyloučení ve skupině...
🤷🏻‍♂️
#GrandePaolo #CR7

22:05 – 19. 09. 2018

top, vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme